Proizvodi

 

Preduzeće "BMN MALINAS" d.o.o se bavi otkupom sveže maline, sorte "Wilamette" i "Meeker", sveže kupine sorte "Thornfree", "Black satin", "Triple crown", "Čačanska bestrna", dubokim zamrzavanjem i preradom istih. Takođe, naša kompanija se bavi otkupom sveže šljive, crvene i crne ribizle, borovnice, jagode i šipurka.

Povoljni uslovi za gajenje voća, stalna edukacija i savetovanje polj. proizvodjaca, visok nivo obuke zaposlenih "BMN MALINAS" d.o.o. , predstavljaju cinioce kvaliteta preduzeća "BMN MALINAS" d.o.o.

Ovde možete preuzeti naše specifikacije:

102-01. SPECIFIKACIJA MALINE ROLEND

102-02. SPECIFIKACIJA MALINE ROLEND 90-10

104-01. SPECIFIKACIJA, MALINA- MASA ZA GRIZ

111-01. SPECIFIKACIJA KUPINA KONFITURA

CRNA RIBIZLA - Rolend

CRVENA RIBIZLA - Rolend

BOROVNICA - Jam

JAGODA - Rolend

JAGODA - Jam

ŠLJIVA - Hand Cut

ŠIPURAK - Jam

 Naša kompanija može ispuniti različite zahteve kupaca ukoliko se zahtevi razlikuju od gore navedenih specifikacija proizvoda. 


 

Poljoprivredna apoteka

 

U sklopu naše firme je i poljoprivredna apoteka koja raspolaže sa preko 3000 artikala. Našim kooperantima, ali i drugim licima, su dostupni:
-preparati za zaštitu bilja
-djubriva (zemljišna, fertigaciona, folijarna, organska) i substrati
-folije, mreže za zasenu
-sistemi za navodnjavanje
-alati (ručni, električni, akumulatorski i motorni)
-kućni aparati i bela tehnika

Poljoprivredna apoteka ima svoju stručnu službu koja je svojim kooperantima dostupna svaki dan kako u samoj apoteci tako i na terenu.
Najbitnija funkcija stručne službe je izrada programa zaštite i prihrane malina i praćenje rada naših kooperanata na terenu, tako da sa ponosom možemo da tvrdimo da je malina koja dolazi u nasu hladnjaču produkt kontrolisane proizvodnje.
U našoj poljoprivrednoj apoteci pored trgovačkih usluga možete dobiti i i stručne savete vezane za dijagnostiku bolesti bilja, preporučivanje sredstava za zaštitu bilja, tumačenje analize zemljišta, preporuke agrotehničkih mera, izradu projekata sistema za navodnjavanje.